Cat de important este fotograful pentru nunta si cum il alegi?

5/5 - (1 vote)

De ce este important fotograful pentru nunta?

Lista cu lucruri de facut pentru marele eveniment este lunga, dar fiecare aspect este extrem de important pentru succesul acestuia. Afla din acest articol cat de important este fotograful pentru nunta si de ce trebuie sa tii cont atunci cand il alegi.

Fotograful pentru nunta te ajuta sa pastrezi amintirile

Ziua nuntii este una cu o incarcatura emotionala deosebita. Evenimentele care se petrec de-a lungul zilei, oamenii dragi care au raspuns afirmativ invitatiei si emotiile sunt acele lucruri care fac o nunta memorabila. Doar ca memoria nu poate retine totul si aici intervine fotograful: va imortaliza cele mai frumoase aspecte ale nuntii, precum si cadre spontane care vor fi sarea si piperul albumului de nunta.

Pe unele dintre ele nu le vei fi observat in ziua nuntii, dar asta nu inseamna ca nu le poti avea ca amintiri.

Daca in urma cu ceva ani mirii primeau un album cu un numar limitat de fotografii, in prezent, o data cu digitalizarea, te poti bucura de mult mai multe cadre de la nunta ta. Le poti imprima pe cele dorite si iti poti crea si alte albume, pe langa cele din oferta foto. Tu decizi!

Fotograful creaza o poveste a nuntii tale

Fotografia de nunta nu mai este de multa vreme o simpla succesiune de cadre, urmata de developarea unora dintre acestea. Oricine poate face cateva poze, dar doar un fotograf profesionist si dedicat poate crea o poveste a nuntii tale. Pe care, peste ani si ani, privind-o, o vei retrai.

Asa cum tu ai planificat nunta pana in cele mai mici detalii, asa si fotograful se va asigura ca din povestea nuntii tale nu va lipsi niciun capitol.

Daca nu te-ai hotarat inca la petrecerea de nunta si esti la primii pasi, afla din acest articol cum sa iti organizezi nunta, cu o firma de evenimente sau pe cont propriu.

Spre exemplu, daca ai conceput o anumita tematica a nuntii, fotograful va surprinde toate acele detalii care iti vor aminti si peste ani intreaga poveste.

Nu vei omite nimic, pentru ca, fara detalii, povestea nu ar mai exista…De la pregatirea tinutelor pentru nunta, pana la tortul de la final, toate vor fi prinse in poveste!

Fotograful pentru nunta te scapa de griji

Dupa luni de zile in care ai planificat in detaliu marele eveniment, cu siguranta o grija in minus in ziua nuntii este binevenita! Grija fotografiilor, a organizarii pentru obtinerea celor mai bune cadre, fotografii cu toti invitatii si ale tuturor momentelor importante nu mai sunt responsabilitatea ta, ci a fotografului contractat.

Tu te poti bucura de toate momentele frumoase, traindu-le, iar fotograful pentru nunta le va imortaliza pentru tine.

De ce sa tii cont atunci cand alegi fotograful pentru nunta ta?

Alegerea fotografului ar trebui sa fie printre primele lucruri de rezolvat de pe lista ta.

Fotografii profesionisti si dedicati sunt foarte cautati si risti sa nu gasesti fotograful dorit. De aceea, inca de cand ai stabilit data, restaurantul si biserica, trebuie sa te asiguri si de disponibilitatea fotografului.

Dar probabil ca te intrebi care sunt criteriile de alegere a unui fotograf care pentru nunta ta.
Iata cateva aspecte de care poti tine cont atunci cand demarezi cautarile:

Bugetul pentru fotograf

Stabileste un buget pe care esti dispus sa il aloci fotografiei de nunta. Iar daca tarifele fotografului pe care il doresti depaseste bugetul, asigura-te ca poti face acest efort financiar.

Tine cont de pareri si review-uri despre fotograf

Tine cont de parerile clientilor care au lucrat cu anumiti fotografi.
Fie ca vorbim despre recenzii primite online, fie de la cunoscuti care au colaborat cu acei fotografi, tine cont de ce ii recomanda sau, dimpotriva, nu ii recomanda. Stiti cum se spune : cea mai buna reclama este un client multumit!

Asigura-te ca stilul fotografului este ceea ce cauti!

Daca ai in plan poze romantice sau amuzante la nunta ta, dar fotograful este unul care lucreaza pe cadre clasice, ar fi bine sa stii de la bun inceput acest lucru.

Si foarte important: vezi daca este loc de discutii despre stilul dorit.

Vizualizeaza portofoliul fotografului

Cere un portofoliu pentru a vedea ce poti obtine.
Asa poti descoperi nu doar stilul fotografului, ci si pe ce aspecte pune accentul atunci cand lucreaza.

Concluzii:

Fotografiile profesioniste sunt o investitie in amintiri si emotii si sunt un mod de a retrai povestea nuntii tale din nou si din nou.

De aceea este important sa alegi un fotograf care iti poate scrie povestea in stilul pe care ti-l doresti!

Leave a Comment

Pentru nuntă
error: Content is protected !!